Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ποιός είναι ο εν ενεργεία αντιδήμαρχος Ρόδου και δεξί χέρι του δημάρχου με τα γνωστά σεξουαλικά καμώματα και τις αυθαιρεσίες στο αιγιαλό του Φαληρακίου ;


Το ιστορικό του σεξουαλικού σκανδάλου που πέρασε με ψιλά γράμματα απο την τοπική,,,

 "ενημερότητα" είχε ως εξής, ο διαβολικός "εισβολέας" αντιδήμαρχος   είχε συνάψει σχέση  για 
αρκετό καιρό με άβγαλτη νεοπαντρεμένη κοπέλα που εργαζόταν  υπάλληλος στην υπηρεσίας
 της δικαιοδοσίας του΄
Κόρη απο εύπορη και καλή οικογένεια απο Καλυθιές η οποία διατηρεί κατάστημα επι
 της Ρόδου Λίνδου [Η.ΦΑΣΗ]   
Μια μέρα όμως πιάστηκε  στα πράσα μέσα σε αυτοκίνητο της με τον ερωτικό της εισβολέα
αντιδήμαρχο, από τον άντρα της,,ακολούθησαν σκηνές βίας και πανικού,
ο διαβολικός εισβολέας δέχτηκε το ξύλο της αρκούδας που λέμε. 
Μετα απο το γεγονός το ανδρόγυνο χώρισε.

Ο δε δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς ενημερώθηκε ύστερα από δύο μέρες  για το γεγονός και αφού "εξεπλάγη",,, απάντησε ,,,,«τι μπορώ να κάνω γω, αυτά ανήκουν στην προσωπική ζωή του καθενός»! 
Το γεγονός ότι πρόκειται για ερωτικό σκάνδαλο που εκτυλίχθηκε μέσα στο Δήμο μεταξύ αντιδημάρχου και υπαλλήλου του Δήμου, παραμερίστηκε. Όπως επίσης και το ότι ο αντιδήμαρχος διέλυσε μια οικογένεια, κάνοντας χρήση της ιδιότητάς του.
Κάποιοι περίμεναν ότι με την πάροδο των ημερών ο δήμαρχος θα αναθεωρούσε τις… «υπεράνω» απόψεις του και θα αντιδρούσε διαφορετικά, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα.

Πάμε τώρα στο σίριαλ των καταπατήσεων ,αυθαιρεσιών και στην ολιγόμηνη παύση καθηκόντων του γόη Αντιδήμαρχου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου για "φιλικές οικογενειακές εξυπηρετήσεις με παρέμβαση Ρακιντζή

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ της φαρσοκωμωδίας με τη ειτουργία της

 αυθαίρετης καντίνας στην «παραλία των γυμνιστών» στο Φαλληράκι, με τις

 ευλογίες της δημοτικής αρχής, γράφτηκε την Παρασκευή ενώπιον του

 Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου που 

ακολούθησε την περσινή παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας

 Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή.


H Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, είχε προ πολλού διατάξει την κατεδάφισή της καντίνας, για σωρεία παραβάσεων που σχετίζονται και με καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων στον αιγιαλό και την παραλία.
Την 30ή Ιουλίου 2013 ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης με το αριθμ. Πρωτ. 578.09/15936 έγγραφό του ζήτησε να ενημερωθεί γιατί δεν έχουν ακόμη κινηθεί οι διαδικασίες για τη σφράγιση και την κατεδάφιση της αυθαίρετης καντίνας από το Δήμο Ρόδου.
Στο έγγραφο του Γενικού Επιθεωρητή ανταποκρίθηκε ο χωρικός αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Αθην. Κωνσταντίνου, αδελφός του ιδιοκτήτη της αυθαίρετης καντίνας, ο οποίος ήταν και ο ελεγχόμενος ενώπιον της επιτροπής πειθαρχικού ελέγχου των αιρετών.
“Οπως προκύπτει από τη με αρ. πρωτ. 13157/6-10-2008 απόφαση σφράγισης καντίνας άνευ αδείας του Δήμου Καλλιθέας και την από 23-10-2008 έκθεση σφράγισης καντίνας των υπαλλήλων του Δήμου, το αναφερόμενο στην επιστολή σας ΚΥΦ έχει σφραγιστεί από το Δήμο από την 23-10-2008, λόγω λειτουργίας του χωρίς απαιτούμενη από το νόμο άδεια. Η παραπάνω απόφαση δεν ανακλήθηκε και ούτε υπήρξε απόφαση αποσφράγισής του”, αναφέρει εισαγωγικά ο αντιδήμαρχος, καταγγέλλοντας ουσιαστικά τον αδελφό του, για τη λειτουργία σφαγισμένης αυθαίρετης καντίνας.
Ο αντιδήμαρχος, ανέφερε και τα εξής:
“…η αστυνομική αρχή ενημερώθηκε άμεσα για την σφράγιση του καταστήματος καθώς έχει αρμοδιότητα για την αστυνόμευση της εφαρμογής της απόφασης και τις παραβιάσεις της σφράγισης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος”.
Ο διοικητής του ΑΣ Φαληρακίου, με έγγραφό του υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο πρωτόκολλο σφράγισης δεν φέρεται ως εισερχόμενο στο ΑΤ Αρχαγγέλου!!
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν τα όσα είχε αναφέρει ο αντιδήμαρχος, στο ίδιο έγγραφο σχετικά με την κατεδάφιση της αυθαίρετης καντίνας του αδελφού του:
“Ως προς την κατεδάφιση αυθαιρέτου κτίσματος εντός του αιγιαλού, σύμφωνα με τον νόμο 2971/2001, το δημόσιο προστατεύει και διαχειρίζεται τα κοινόχρηστα πράγματα, όπως ο αιγιαλός, επειδή του ανήκουν κατά κυριότητα. Τα πάσης φύσεως κτίσματα και εν γένει κατασκευάσματα, τα οποία έχουν ανεγερθεί χωρίς άδεια κατεδαφίζονται. Προς τούτο αρμόδιος είναι ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας, που εκδίδει πρωτόκολλο κατεδάφισης κατόπιν αυτοψίας. Η κατεδάφιση γίνεται σύμφωνα με τις πολεοδομικές διατάξεις, κατόπιν πρότασης του προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας”.
Εν πάση περιπτώσει την 30η Οκτωβρίου 2008 ο τότε Δήμος Καλλιθέας φέρεται να εξέδωσε το αριθμ. Πρωτ. 14206 έγγραφο το οποίο φέρεται να απέστειλε προς το ΑΤ Αρχαγγέλου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.Το έγγραφο υπογράφεται από τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Στ. Ρηνιού.
“Σας διαβιβάζουμε την έκθεση κλεισίματος της καντίνας του Κωνσταντίνου Κώστα του Χρήστου που βρίσκεται στην περιοχή Γυμνιστών στο Φαληράκι του ΔΔ Καλυθιών του Δήμου Καλλιθέας, προς ενημέρωσή σας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”, αναφέρεται στο έγγραφο που συνοδεύεται από την από 23 Οκτωβρίου 2008 έκθεση κλεισίματος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος των δημοτικών αστυνόμων κ.κ. Γρ. Συλικιώτη και Β. Πιννή.
Κατά την σφράγιση παραβρίσκονταν οι μάρτυρες Δημοτικοί Αστυνομικοί κ.κ. Σταύρος Περουλής και Κατερίνα Γραμματίκα, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, ενώ στον αδελφό του αντιδημάρχου υπενθυμίζονται οι ποινικές κυρώσεις άρθρου 178 του Ποινικού Κώδικα σε περίπτωση παραβίασης της σφράγισης.
Θυμίζουμε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου με βούλευμά του αποφάνθηκε να μην γίνει κατηγορία εναντίον του αντιδημάρχου κ. Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου για την αξιόποινη πράξη της άνευ αδείας μεταβολής αιγιαλού και παραλίας.
Θυμίζουμε ακόμη ότι έχει κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου με τον αδελφό του κι ακόμη δύο κατοίκους της περιοχής.
Οι κατηγορούμενοι ήταν υπόλογοι, κατά περίπτωση, για τα αδικήµατα της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, της ψευδορκίας µάρτυρα, της ψευδούς βεβαίωσης, της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της ηθικής αυτουργίας στα αδικήµατα αυτά κατά συρροή.
Από την έρευνα επιθεωρητών δηµόσιας διοίκησης προέκυψε ότι παρότι είχε εκδοθεί απόφαση σφράγισης της καντίνας τον Οκτώβριο του 2008 από τον Δήµο Καλλιθέας χορηγήθηκε βεβαίωση των Τεχνικών Υπηρεσιών ότι το κτίσµα προϋπήρχε του έτους 1955.
Ο αντιδήµαρχος τόνισε ότι δεν έχει διαπράξει το αδίκηµα της ψευδούς βεβαίωσης αφού δεν ήταν καν αρµόδιος για να βεβαιώσει αν το ακίνητο ήταν προϋφιστάµενο.

Τελικά νέα αναβολή πήρε σήμερα12-1-2017 η εκδίκαση της υπόθεσης του εισβολέα κατακτητή και ενεργεία αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, δεξί χέρι του Φωτη Χατζηδιάκου,, τελικά οι δήμαρχοι πέφτουνε και η αγάπη μένει,,,,
Σημερινό δημοσίευμα της έγκριτης  εφημερίδος Δημοκρατικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου