Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΡΟΗ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΡΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !


\


 Μια θλιβερή υπόθεση που συγκλόνισε το νησί μας κατα το παρελθόν,ήρθε να  ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του μικρόκοσμου στον οποίο ζούμε.
 Ο λόγος για την υπόθεση του άνευ προηγουμένου εγκλήματος,
που αγγίζει τα όρια της ποιο δια στροφικής ταινίας.
 Για όσους ξέρουν θα θυμηθούν τα νέα που ντρόπιασαν το νησί της Ρόδου, για όσους δεν έμαθαν για το γεγονός θα νιώσουν δέος με το μεγαλείο της ανθρώπινης ανώμαλης φύσης.
'
Το περιστατικό συγκλόνισε την κοινή γνώμη τον Νοέμβριο του 2013, όταν το ο κορίτσι  μίλησε   στον καθηγητή της στο ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου όπου φοιτούσε.
Παρα την φημολογία ότι οι διδάσκαλοι καθηγητές δεν ενδιαφέρονται  πολύ δια τον ψυχισμό των παιδιών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία, και που μάλιστα προβάλλετε οτι  ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα, είναι ψέμα  η δεν αντιπροσωπεύει το γενικό σύνολο των εκπαιδευτικών.
Το γεγονός πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης όταν   το παιδί μίλησε  εμπιστευτικά στον καθηγητή της, όταν ο άνθρωπος διαπίστωσε περίεργη συμπεριφορά  στο παιδί, ο οποίος έκρινε την σοβαρότητα της υπόθεσης, και ενημέρωσε τις διωκτικές αρχές ,όπου διατάχθηκε η άμεση σύλληψη των υπαίτιων  !!

Προχθές  έγινε η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, ενώπιον του δικαστηρίου , η οποία για ακόμη μία φορά περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια, τα βασανιστήρια που βίωνε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από την μητέρα και τον σύντροφό της. Η 18χρονη μίλησε στην κατάθεσή της για τη ζωή της, η οποία είχε μετατραπεί σε κόλαση απ΄την ηλικία των 14 ετών.;;;

Οπου επιβλήθηκαν καθείρξεις είκοσι ετών αντιστοίχως στον  55χρονο πατριό" Αντώνη Χρύσαλο του Τσαμπίκου και στη 44χρονη μητέρα Α.Σ.Θ για τον συστηματικό βιασμό της 18χρονης κόρης τους, από την ηλικία των 14 ετών.;;;(Δεν βγάζουμε το όνομα της μητέρας για να προστατέψουμε το παιδί) για τον ανώμαλο ουδείς λόγος να αποκρύπτεται.

Η ποινή επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου που επέβαλλε την ίδια ποινή όπως και πρωτόδικα. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του 55χρονου Αντώνη Χρύσαλο του Τσαμπίκου και της 44χρονης μητέρας Α.Σ.Θ στους οποίους και επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών, ενώ στον πατριό επιβλήθηκε και φυλάκιση έξι μηνών για τις ποσότητες των ναρκωτικών που είχαν εντοπιστεί, κατά την σύλληψή του, στην κατοχή του.

ΚΗΡΥΞ ΡΟΔΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ- ΙΣΟΤΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΕΥΗΜΕΡΙΑ

ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ   ΤΟ 2013 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου