Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ !! ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Η ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΓΙΑ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΕΝΤΟΔΙΦΡΑΓΚΑ




Δεν πέρασαν πολλές ώρες για να βγούν στην επιφάνεια η φιακίες του γνωστού ξενοδόχου που είναι
πασίγνωστος για τα "φέσια" και τους κάζικους στην αγορά του νησιού.
Ο "μεγαλοξενοδόχος" που αρέσκεται να ακούγεται το όνομα του, έφερε την Άννα Βίσση απο Αθήνα και πλήρωσε 25.000 ευρώ, την στιγμή που το προσωπικό του ξενοδοχείου του πληρώνεται με πενταροδεκάρες στην κυριολεξία, αναφορικά οι αμοιβές των εργαζομένων του δεν ξεπερνούν τα 650 ευρώ για τους καλοπληρωμένους δηλαδή, γιατί αν πούμε για τους νεοπροσληφθέντες ο μηνιαίος μισθός είναι εξεφτελιστικά στα 450ευρώ.
Για να κάνει τον καμπόσο στους κολλητούς και στις κολλητές του και να ξοδεύει τα λεφτά του πατέρα του χωρίς δεύτερη σκέψη είναι οπρώτος! δηλαδή το πρώτο θύμα.
Ο μεγαλομανής ξενοδόχος που ονειρεύεται την δημαρχεία του δήμου Ρόδου και προετοιμάζει την καρέκλα του,  βγαίνει με περίσσια ασχετοσύνη και αμολάει δηλώσεις στα τοπικά μμε εκτος τόπου και χρόνου , χαρίζοντας άφθονο γέλιο στον πληθυσμό του νησιού.
Αλήθεια είναι πως είναι καλά διαδικτυομένος και έχει πολιτικές πλάτες,αφού πάντα καταφέρνει να φιλοξενεί μεγάλα ευρωπαϊκα συνέδρια και δεξιώσεις,  πρόκειται για τον πρόεδρο των ξενοδόχων Ρόδου Καμπουράκη.

ΚΗΡΥΞ ΡΟΔΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ- ΙΣΟΤΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου