Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!! ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!


Προ εκπλήξεως βρέθηκαν δεκάδες συμπολίτες μας που ενδιαφέρθηκαν να συμπληρώσουν αίτηση για εργασία στο ξενοδοχείο του ακατανόμαστου, αφού αντίκρισαν τιμοκατάλογο στο δωμάτιο συμπλήρωσης αιτήσεων,που ανάγραφε τον
τιμοκατάλογο παροχής υπηρεσιών ανα ειδικότητα !!
Ποιο συγκεκριμένα ο τιμοκατάλογος έγραφε: Καμαριέρες 640  σερβιτόροι 620  βοηθοί σερβιτόρου 500    βοηθοί μάγειροι 560 και πάει λέγοντας.
Απο ότι πληροφορηθήκαμε ο τιμοκατάλογος της ντροπής "κοσμείται" απο πέρυσι, πληροφορηθήκαμε επίσης ότι έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος εργατοϋπαλλήλων Ρόδου,,, Σταμούλης, όμως απ'οτι φαίνεται δεν έκανε την παραμικρή επίπληξη στον καιροσκόπο ξενοδόχο διότι υπάρχει εξάρτηση" για να μην πω κάτι ποιο φαιδρό.
Απ'οτι αντιλαμβάνεστε ο άνθρωπος ψάχνει για οικονομικά  πτώματα απο πρώην ανατολικό μπλόκ, η για χρόνια άνεργους χωρίς πολλές επιλογές..
Και ο μήνας έχει εννιά για αυτό το "αξιόλογο τέκνο του νησιού μας" που πρέπει να διαπομπευθεί δημόσια για να μαθευτούν οι πομπές του.
Πρόκειται για τον μεγαλοκληρονόμου  υιό του αείμνηστου ........
Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσα να γράψω πως το μήλο κάτω απ'την μηλιά θα πέσει, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχεί, γιατί εργαζόμενοι και εργαζόμενες του αείμνηστου ακόμη και σήμερα έχουν να λένε για την δίκαια μεταχείριση τους ως εργαζόμενοι-ες απο την διοικηση.
Παρότι πολλά αναπόδεικτα ακούστηκαν περι Σπυρίδωνα,μασονίας  και  αρχαιοκαπηλίας,την αγάπη των εργαζομένων του την κέρδισε εσαεί,  διότι ήταν δίκαιος και καλός μαζί τους.

Να γιατί κάποιοι μένουν αγαπητοί και μεταθανάτιων και κάποιοι άλλοι ακατονόμαστοι.






ΚΗΡΥΞ ΡΟΔΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ- ΙΣΟΤΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου